JUNTS TANGER - BARCELONA


Els nens i nenes de 5è seguim amb el projecte Tanger - Barcelona. Aquest any amb el títol "Dibuixem i cantem" intercanviem cançons populars catalanes amb cançons de Tanger. Nosaltres hem après la cançó de la Marieta Cistellera, al mes de desembre la vem gravar i ha viatjat cap a Tànger. A nosaltres ens ha arribar la seva Ababa Inouva que explica una història molt bonica. Ens està costant moltíssim aprendre la cançó amb la llengua amazic. mentre anem aprenent la cançó fem els dibuixos d'aquesta cançó, l'escola de música de lEixample ens està fent els acompanyaments instrumentals i el dia 7 d'abril anirem a gravar amb ells per poder fer el CD.
El dia 31 de Maig farem el concert i la presentació del llibre-CD a l'Auditori AXA de l'Illa Diagonal. Ja us anirem informant i esperem que compreu llibres i així poder ajudar a aquestes escoles que ho necessiten.

Si voleu veure fotografies, les cartes que ens hen enviat, escoltar les cançons de Barcelona i de Tanger, saber què diuen les cançons i anar seguint el projecte podeu fer-ho en aquest blog:

Comentaris

Entrades populars