Fem un ChillOut.......

Els nens i nenes de 5è durant les classes que tenim amb grup partit hem estat treballant la creació i la improvisació.
Amb una base de música minimalista de Phill Collins i fent servir les notes RE MI FA SOL LA SI DO RE, hem anat creant la nostra peça. primer vem practicar amb els instruments de placa (carillons, xilòfons i metalòfons) escales de RE amb diferents ritmes, petits motius melòdics, etc.

Després vem anar improvisant amb aquestes notes i vem anar afegint altres instruments de percussió creant amb la música l'ambient que volíem.

Per elaborar la nostra peça vem mirar les pulsacions que tenia tota la peça (en total 16) i quantes vegades es repetia (en total 8), i vem anar escrivint quins instruments tocarien cada vegada creant així la nostra partitura on només apareixien els instruments que sonarien ja que el que es tocava era totalment improvisat.

Hem buscat les fotografies que volíem que acompanyessin la nostra música, imatges que ens inspirés la música o simplement coses que ens agraden mirar, veure, que ens relaxen, que ens fan sentir bé.

I la posada en escena, tots junts a la classe de música, instruments, imatges i la nostra ambientació de ChillOut, espelmes , incens..... cada grup ha ensenyat el seu a l'altra.

Aquí us deixem unes fotografies de la preparació de l'escena i els vídeos del resultat final. Esperem que us agradi, a nosaltres ens ha agradat molt la preparació i el resultat final.


 














Comentaris

  1. Anònim2/3/13

    Montse i nens i nenes de 5è,
    Felicitats ens han agradat molt les dues sessions de chillout

    Gràcies

    ResponElimina
  2. Carla Buscarons Chico9/3/13

    Em va agrada molt l'ho del chillout,la Maite ens va dir aquell dia que tranquils que esteu i nosaltres vem contesta esque em fet un chillout

    ResponElimina
  3. Aquests moments ens fan sentir feliços, l'esforç i la il.lusió tenen grans resultats, passem bons moments, aprenem junts i creixem com a persones.
    Gràcies nens i nenes de 5è per aquests bons moments.
    Montse.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars