MONS (quan tanco els ulls)

Amb els nens i nenes de 1r i 2n vem anar al Mercat de les Flors a veure un espectacle de dansa de la companyia Nats Nus. Inspirat en el treball de l’escriptor i il·lustrador Jimmy Liao, el nou espectacle de Nats Nus, dirigit a tots els públics, ens transporta al nostre interior, ens apropa a aquests móns íntims i imaginats on anem quan les coses no van bé. Uns mons plens de color, de formes màgiques i insòlites on tot és possible. Jimmy Liao, escriptor taiwanès, no explica contes sinó històries autèntiques, senzilles i directes. En aquesta peça es parla dels nens, nenes i adults que encara conserven l’infant dins seu i inventen móns per amagar-se quan la realitat és massa dura. Els personatges es mouran en móns estranys, plens de colors i fantasia, on trobaran muntanyes de roba animades, boscos d’arbres, escales al cel, personatges alats, gespa i flors, coreografies infinites amb cadires…


 
                                                                                                                                                           



Aquestes són algunes imatgesde parts de l'espectacle.



Els nens i nenes van imaginar mons, van jugar i van ballar. I així ho vam fer nosaltres a classe, amb el moviment, la música, la dansa i la imaginació vem imaginar i descriure la nostra porta, una porta que després d'obrir-la ens portaria a cadascú al món que nosaltres volíem. Tot això sense parlar, uns moments molt íntims, plens d'imaginació i creació. Després vem seure i vam intentar endevinar què explicaven els nostres companys amb el moviment i cadascú ens va explicar el món que havia imaginat.
A veure què us sembla.















I en aquest blog de Processos de Dansa podreu veure diferents activitats que han realitzat algunes escoles dins d'un projecte creat pel Mercat de les Flors, el Graner, la Caldera i el Consorci d'Educació per fer participar aquests infants en el procés de creació d'aquest espectacle, realment molt interessant.






Comentaris

  1. Hola! sóc Claudia Moreso, directora i creadora de l'espectacle del qual parleu, per mi això és un regal preciós, veure a aquests nens explorant amb els seus cossos i els seus sentiments i sensacions,connectant amb ells mateixos i les seves possibilitats creatives.... dona sentit a tota la feina que faig,moltíssimes gràcies per recollir la llavor que intento deixar quan faig un espectacle i ferla florir, per mi es emocionant!
    Seria possible poder compartir aquestes imatges en la nostra web o Facebook?, se que és delicat i entendria un no per resposta, s'ha d'anar en conta amb les imatges amb menors, però ho pregunto i sense problema, m'ho dieu.
    Moltes gràcies un altre cop!
    Claudia Moreso.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars